Akvarellkurs

Jag hoppas att Corona pandemin har avtagit till sommaren och att möjligheten att hålla kurser kommer igång igen . Den 11 – 13 Juni planerar jag en ny akvarellkurs på Körningsgården för de deltagare som var anmälda till den jag ställde in i fjol. Jag kommer att begränsa antalet deltagare för att kunna följa rekomendationerna från Folkhälsoinstitutet. Kursen är i fulltecknad men det går bra att ställa sig på reservplats. 

Akvarellkurs
Lena Johansson Fahlén

 

Fredag den 11 – Söndag den 13 Juni 2021
Start fredag kl 18.00 avslutning söndag kl 16.00
Körningsgården, Körning 122, 87030 Nordingrå

Välkommen till en kurs där focus sätts på att släppa prestationskrav, där vi experimenterar och provar oss fram för att finna det personliga uttrycket.

Vi arbetar i huvudsak inomhus, med inspiration från det omgivande landskapet och det aktuella vädret. Kursen innehåller demonstrationer i akvarellteknik. Gemensamma bildgenomgångar och enskild handledning ingår. Både nya och mer erfarna akvarellmålare är välkomna.

Jag ordnar en lättare förtäring på fredagskvällen, frukost, lunch och middag lördag och på söndag frukost och lunch och fika däremellan. Kostnaden för det får ni betala direkt till mig till självkostnadspris.

Det finns möjlighet att övernatta på Körningsgården se deras hemsid för bokning

Kurs: 2500 kr

Förfrågningar om kursen Tel 0738 199208, eller via mail, lena.fahlen@gmail.com

Hemsida: lenajfahlen.se